Enquete cao Gemeenten/SGO 2025 – geef je mening

Enquête cao Gemeenten/SGO 2025 – geef je mening

Hoewel de CAO 2024 nog maar net van kracht is, worden de voorbereidingen voor de nieuwe onderhandelingen alweer getroffen. De huidige cao loopt namelijk op 31 maart 2025 af, en naar verwachting starten de onderhandelingen voor een nieuwe cao in november 2024. Om goed voorbereid aan tafel te zitten, vragen we, in samenwerking met FNV Overheid, CNV en CMHF Overheid, om jouw input.

De voorbereidingen voor de onderhandelingen zijn dus al in volle gang. Om ervoor te zorgen dat ook het nieuwe cao aansluit bij de behoeften van de medewerkers vragen we je om mee te doen aan een enquête. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 10 minuten. Je vindt de enquête hier of via de button hieronder. 

Deel de enquête met je collega’s! 

Iedereen wordt uitgenodigd om de enquête in te vullen, ongeacht of je lid bent van een vakbond, waar je werkt, of hoe je dienstverband eruit ziet. Hoe meer meningen we op kunnen halen, hoe beter beeld we krijgen van de behoeften van de medewerkers werkzaam bij gemeenten/gemeenschappelijke regelingen. Stuur de vragenlijst dus vooral door naar je collega’s!

ENQUETE